1585283123.7463170px Apple Logo Black.svg
Fixitnu is een Official Independent Repair Provider van Apple

Macbook 11-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 12-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 13-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 14-inch

Kies hier uw model uit

More info

Macbook 15-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 16-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Weet jij niet welke MacBook jij hebt? Bekijk hier hoe je achterhaalt welk type MacBook jij hebt.

MacBook opslagruimte uitbreiden in Amsterdam

Als je merkt dat de opslagruimte van je MacBook vol begint te raken, bieden wij uitbreidingsopties voor oudere modellen tot en met 2017. Dit omvat het vervangen van de harde schijf, wat bij oudere modellen nog mogelijk is, waardoor je meer ruimte hebt voor al je bestanden en programma’s.

Mogelijkheden voor harde schijf vervangen bij oudere MacBook modellen

Net als bij oudere MacBook modellen tot en met 2017 kan de harde schijf vaak nog losgekoppeld worden omdat het niet gesoldeerd is aan het moederbord en daardoor vervangen kan worden door een grotere opslagcapaciteit. Zoektermen zoals “MacBook harde schijf vervangen”, “MacBook opslagruimte uitbreiden”, “MacBook SSD upgrade” en “MacBook HDD vervangen” zijn veelgebruikte zoekwoorden die gerelateerd zijn aan het vergroten van de opslagcapaciteit.

Betrouwbaarheid en overdracht van gegevens

Ter conclusie, bij het vervangen van de harde schijf bieden we de mogelijkheid om alle oude bestanden veilig over te zetten naar de nieuwe opslagruimte. Dit kan handig zijn voor mensen die zoeken naar termen zoals “MacBook gegevens migreren naar nieuwe schijf” of “Overzetten van oude naar nieuwe harde schijf MacBook”.

Waarom voor ons kiezen voor MacBook opslagruimte uitbreiden?

Mogelijkheid tot uitbreiden van opslagruimte bij oudere MacBook modellen tot en met 2017. Optie voor het overzetten van alle oude bestanden naar de nieuwe opslagruimte. Betrouwbaarheid en deskundigheid voor een soepele uitbreiding van opslagruimte.

Wanneer je op zoek bent naar het vergroten van de opslagcapaciteit van je MacBook, bieden wij betrouwbare diensten voor het vervangen en uitbreiden van de harde schijf. Maar of je nu op zoek bent naar het vervangen van de HDD door een SSD of het uitbreiden van de opslagruimte van je MacBook, onze ervaren technici kunnen je helpen bij het vinden van een passende oplossing voor jouw behoeften.

Chris Rijkenberg

Goeie service! Professioneel en vakkundig. Mijn oplader MagSafe deed het niet meer van mn MacBook. En het nakijken van de laptop was zonder extra kosten. Kijk dat zijn nou de kleine dingen die ik vaak mis bij reparateurs! Niet alles moet meteen geld kosten

Sam Schellingerhout

Super blij met de service van Fixitnu. Ik kon gelijk terecht, goede communicatie en snelle service. Ik kom hier zeker terug als ik weer een probleem heb met mijn macbook/iphone!

Denzel Von Deira

Fantastische Service! Ik bracht mijn macbook pro naar de apple store omdat mijn accu niet meer goed was. Ik was mijn laptop 2 weken kwijt. Er zou nog zoveel meer mis zijn en ik zou erg veel geld kwijt zijn. Ik dacht laat maar. Ik breng mijn macbook naar Fixit en ik had alleen een nieuwe accu nodig voor echt een zeer schappelijke prijs! Fixitnu fixte mijn laptop met 3 uurtjes en geen 2 weken. ERG BLIJ!!!

Loek Wisman

Prima adres om snel en voor een faire prijs de batterij van (o.a.) je MacBook te laten vervangen. Beschikken over een uitgebreide voorraad batterijen waardoor ik na het maken van een afspraak de volgend dag al terecht kon voor een nieuwe batterij en deze vervolgens ook binnen een uur daadwerkelijk vervangen was. Vriendelijke service.


Soorten Macbook reparatie

Prijzen MacBook reparatie Amsterdam

FixitNU heeft de meeste onderdelen op voorraad, waardoor wij vaak binnen 2 uurtjes je reparatie al kunnen uitvoeren, Voordat een MacBook reparatie is uitgevoerd weet je wat deze gaat kosten.

Bekijk de MacBook prijzen hieronder en kom erachter!