1585283123.7463170px Apple Logo Black.svg

Fixitnu is een gecertificeerd Independent Repair Provider van Apple

Macbook 11-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 12-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 13-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 14-inch

Kies hier uw model uit

More info

Macbook 15-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

Macbook 16-inch

Kies hier uw model uit

Klik hier

MacBook toetsenbord vervangen in Amsterdam

Een niet-functionerend toetsenbord kan een enorme hinder zijn tijdens het werken op je MacBook. Bij ons begrijpen we het belang van een soepel werkend toetsenbord en bieden we een gespecialiseerde service voor MacBook toetsenbord vervangen in Amsterdam.

Efficiënte MacBook toetsenbord vervangingsservice

Onze ervaren technici zijn bedreven in MacBook toetsenbord vervangen. Met hoogwaardige, compatibele toetsenborden kunnen we vaak binnen 4 uur je toetsenbord vervangen, zodat je snel weer comfortabel kunt typen en werken op je MacBook na onze MacBook toetsenbord vervangingsservice.

Kwaliteit en duurzaamheid bij MacBook toetsenbord vervangen

We garanderen hoogwaardige toetsenborden die voldoen aan de strenge normen van Apple bij de MacBook toetsenbord vervanging. Onze focus ligt niet alleen op een goede werking, maar ook op duurzaamheid, zodat je na de vervanging langdurig gebruiksgemak hebt.

Klantgerichte benadering voor MacBook toetsenbord vervangen

Jouw tevredenheid staat bij ons centraal. We begrijpen de impact van een niet-functionerend toetsenbord en streven ernaar om je een naadloze en professionele ervaring te bieden bij de MacBook toetsenbord vervanging.

Waarom ons kiezen voor MacBook toetsenbord vervangen in Amsterdam?

  • Ervaren en gespecialiseerde technici in MacBook toetsenbord vervangen.
  • Snelle vervanging met hoogwaardige toetsenborden voor optimaal comfort.
  • Klantgerichte aanpak voor een soepele en bevredigende ervaring bij MacBook toetsenbord vervangen.

Voor een deskundige MacBook toetsenbord vervanging in Amsterdam vertrouw je op onze expertise, zodat je weer moeiteloos kunt typen en werken na onze MacBook toetsenbord vervangingsservice.

Klik hier als je niet weet welke model macbook jij hebt

Chris Rijkenberg

Goeie service! Professioneel en vakkundig. Mijn oplader MagSafe deed het niet meer van mn MacBook. En het nakijken van de laptop was zonder extra kosten. Kijk dat zijn nou de kleine dingen die ik vaak mis bij reparateurs! Niet alles moet meteen geld kosten

Sam Schellingerhout

Super blij met de service van Fixitnu. Ik kon gelijk terecht, goede communicatie en snelle service. Ik kom hier zeker terug als ik weer een probleem heb met mijn macbook/iphone!

Denzel Von Deira

Fantastische Service! Ik bracht mijn macbook pro naar de apple store omdat mijn accu niet meer goed was. Ik was mijn laptop 2 weken kwijt. Er zou nog zoveel meer mis zijn en ik zou erg veel geld kwijt zijn. Ik dacht laat maar. Ik breng mijn macbook naar Fixit en ik had alleen een nieuwe accu nodig voor echt een zeer schappelijke prijs! Fixitnu fixte mijn laptop met 3 uurtjes en geen 2 weken. ERG BLIJ!!!

Loek Wisman

Prima adres om snel en voor een faire prijs de batterij van (o.a.) je MacBook te laten vervangen. Beschikken over een uitgebreide voorraad batterijen waardoor ik na het maken van een afspraak de volgend dag al terecht kon voor een nieuwe batterij en deze vervolgens ook binnen een uur daadwerkelijk vervangen was. Vriendelijke service.


Prijzen MacBook reparatie Amsterdam

FixitNU heeft de meeste onderdelen op voorraad, waardoor wij vaak binnen 2 uurtjes je reparatie al kunnen uitvoeren, Voordat een MacBook reparatie is uitgevoerd weet je wat deze gaat kosten.

Bekijk de MacBook prijzen hieronder en kom erachter!