wELKE model MACBOOK HEB IK.

Zo kun jij het eenvoudig achterhalen.

Je MacBook-model achterhalen kan eenvoudig zijn.

Klik op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van je scherm en selecteer “Over deze Mac”. Een venster zal verschijnen met gedetailleerde informatie over je MacBook, inclusief het model, de schermgrootte en het jaar van fabricage.

Als alternatief draai je je MacBook:

Aan de onderkant van je Macbook staan kleine letters.Zoek naar een letter A gevolgd door vier cijfers,dit is jouw model nummer.

MODEL NUMMER

1585283123.7463170px Apple Logo Black.svg

Fixitnu is een Official Independent Repair Provider van Apple

Bij FixitNU draait alles om jou en jouw apparaat.

We begrijpen de waarde van je toestel, of het nu gaat om een MacBook, iPhone of een ander device. Hier zijn een paar redenen waarom FixitNU de ideale plek is voor jouw reparatiebehoeften:

Deskundigheid en ervaring:

Ons team bestaat uit ervaren technici die gespecialiseerd zijn in het repareren van verschillende apparaten. Met hun diepgaande kennis kunnen ze de meest complexe problemen oplossen.

Originele onderdelen:

We gebruiken alleen originele of hoogwaardige vervangende onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw apparaat na de reparatie optimaal presteert. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Snelle Service:

We begrijpen hoe belangrijk jouw apparaat voor je dagelijks leven is. Daarom streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, vaak zelfs binnen dezelfde dag.

Transparante Prijzen:

Bij FixitNU laten we je vooraf de reparatiekosten weten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Geen verborgen kosten, alleen duidelijkheid.

Klantgerichtheid:

Jouw tevredenheid staat centraal bij alles wat we doen. We streven ernaar om een naadloze en zorgeloze ervaring te bieden, vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot de voltooiing van de reparatie.

Milieubewustzijn:

Door je apparaat te laten repareren bij FixitNU draag je bij aan een duurzamere toekomst. Repareren is niet alleen voordeliger, maar ook vriendelijker voor het milieu dan het kopen van een nieuw apparaat.

Kortom, FixitNU biedt niet alleen hoogwaardige reparaties, maar ook een service die gericht is op jouw gemak en tevredenheid. We staan klaar om jouw apparaat weer in topconditie te brengen, zodat je snel weer verder kunt met waar je gebleven was.

Klik hier als je niet weet welke model macbook jij hebt

Chris Rijkenberg

Goeie service! Professioneel en vakkundig. Mijn oplader MagSafe deed het niet meer van mn MacBook. En het nakijken van de laptop was zonder extra kosten. Kijk dat zijn nou de kleine dingen die ik vaak mis bij reparateurs! Niet alles moet meteen geld kosten

Sam Schellingerhout

Super blij met de service van Fixitnu. Ik kon gelijk terecht, goede communicatie en snelle service. Ik kom hier zeker terug als ik weer een probleem heb met mijn macbook/iphone!

Denzel Von Deira

Fantastische Service! Ik bracht mijn macbook pro naar de apple store omdat mijn accu niet meer goed was. Ik was mijn laptop 2 weken kwijt. Er zou nog zoveel meer mis zijn en ik zou erg veel geld kwijt zijn. Ik dacht laat maar. Ik breng mijn macbook naar Fixit en ik had alleen een nieuwe accu nodig voor echt een zeer schappelijke prijs! Fixitnu fixte mijn laptop met 3 uurtjes en geen 2 weken. ERG BLIJ!!!

Loek Wisman

Prima adres om snel en voor een faire prijs de batterij van (o.a.) je MacBook te laten vervangen. Beschikken over een uitgebreide voorraad batterijen waardoor ik na het maken van een afspraak de volgend dag al terecht kon voor een nieuwe batterij en deze vervolgens ook binnen een uur daadwerkelijk vervangen was. Vriendelijke service.


Prijzen MacBook reparatie Amsterdam

FixitNU heeft de meeste onderdelen op voorraad, waardoor wij vaak binnen 2 uurtjes je reparatie al kunnen uitvoeren, Voordat een MacBook reparatie is uitgevoerd weet je wat deze gaat kosten.

Bekijk de MacBook prijzen hieronder en kom erachter!